Мама миа! (2008)

В ролите: Колин Фирт, Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Аманда Сейфриед, Джули Уолтърс, Доминик Купър, Кристин Барански и др.
Режисьор: Филида Лойд
Жанр: Комедия, Мюзикъл,Романтичен
Година: 2008
Времетраене: 01:44:11
Описание: Настъпва момента, в който Софи /Аманда Сийфрид/ – дъщерята на Дона /Мерил Стрийп/ – собственичка на малък хотел, разположен на гръцки остров, пожелава да се омъжи. На нейната сватба, Дона кани двете си най-добри приятелки – практичната Роузи /Джули Уолтърс/ и развежданата няколко пъти Таня /Кристин Барански/.
Тайно от мама обаче, булката изпраща покани на трима спeциални гости. За тях знае само, че преди 20 години са посетили прекрасния остров и са имали връзка с Дона Един от тях е истинският баща на бъдещата булка и тя иска да разбере кой е, за да я заведе до олтара. По време на едно лудо денонощие на изкусителния егейски бряг ще разцъфне нова любов и ще се събуди стара.
Във филма звучат най-големите хитове от репертоара на легендарната шведска група АББА – едноименната Mamma Mia!, Dancing Queen, Super Truper, SOS, Momey-Money-Money, I Had a Dream и много други.

Харесва ли ви филма?
Ние сме баща ти (1997 BG AUDiO
С пистолет във всяка ръка (2012)
Зъл, секси гений (2013)
The Last Kung Fu Monk / Последният Кунг-фу монах (2010)

Внимание: Нито един от предоставените Филми, не се хоства на този сървър. HDFilmi предоставя единствено линк за гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта. Администраторите на този сайт (http://HDFilmi.com) не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали, или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите му. В HDFilmi може да гледате сериали и филми онлайн , като непрекъснато се добавят нови линкове за гледане на филми онлайн.