August Rush / Огъст Ръш (2007)

Държава: САЩ
Жанр: Драма, Мюзикъл, Романтичен
Описание: Филм, разказващ историята на млад ирландски китарист и виолончелистката Лейла, които се запознават и след една страстна нощ са принудени да се разделят. Въпреки че не успяват да продължат живота си заедно, двамата създават нещо, което не са си представяли или очаквали. Притисната от влиянието на баща си, Лейла е задължена да изостави детето си. Останал сирак, Аугуст е принуден да се издържа сам като уличен музикант в Ню Йорк. Малкият Аугуст е посветил живота си да се свързва с хората чрез звуците на музиката, която свири. На улицата среща доброжелателен музикант, който започва да се крижи за него и да доразвива таланта му. Попадайки на малка информация за изгубените си родители, Аугуст решава да създаде музика, която да достигне само и единствено до тях и по този начин да разкрие истината за мистериозното си минало.

В ролите: Фреди Хаймор, Кери Ръсел, Джоната Рис Майерс, Терънс Хауърд, Робин Уилямс, Уилям Садлър, Мериан Селдъс, Леон Г. Томас III, Микелти Уилямсън, Арън Статън, Алекс О’Луглин, Джамия Симон Наш, Роналд Гутман, Бони МакКий, Майкъл Дрейер
Режисьор: Кирстен Шеридан
Жанр: Драма, Мюзикъл, Романтичен
Година: 2007
Времетраене: 115 мин.

 

Харесва ли ви филма?
Виж кой говори пак (1990) BG AUDiO
Особен урок (1968)
Take the Lead / Ти водиш (2006) BGAudio
The Luzhin Defence / Защита Лужин (2000)

Внимание: Нито един от предоставените Филми, не се хоства на този сървър. HDFilmi предоставя единствено линк за гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта. Администраторите на този сайт (http://HDFilmi.com) не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали, или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите му. В HDFilmi може да гледате сериали и филми онлайн , като непрекъснато се добавят нови линкове за гледане на филми онлайн.